Maak kennis met J Veenman schoonmaakbedrijf in Wormerveer

Eens in de zoveel tijd is het goed om een aantal zaken onder de loep te nemen. Iedere ondernemer zal dit herkennen. Bent u nog tevreden met uw leveranciers en wat kan er in de toekomst anders. Ook op het gebied van schoonmaak is het niet erg om eens te bedenken of alles nog naar wens is. Wij raden het onze klanten zelfs aan, want dit houdt iedereen scherp! Bent u misschien toe aan een beetje hulp in de schoonmaak? Ons schoonmaakbedrijf in Wormerveer helpt u graag uit de brand.

Waarom de schoonmaak zelf willen doen of uw werknemers vragen deze taak op zich te nemen? Wilt u niet liever gewoon bezig zijn met uw eigen werk? Hetzelfde geldt waarschijnlijk ook voor uw medewerkers. Wanneer ze schoonmaken heel erg leuk hadden gevonden, dan hadden ze wel bij ons schoonmaakbedrijf in Wormerveer gewerkt.

Schoonmaken is een vak apart en onze schoonmakers van J Veenman Schoonmaakbedrijf in Wormerveer houden ons vak hoog. Zij weten hoe een opgeruimd en schoon kantoor eruit moet zien en zorgen er met veel passie en kennis voor om dit voor elkaar te krijgen. Onze medewerkers volgen allemaal een officiële opleiding voordat ze van start gaan en houden dit op regelmatige basis bij door middel van diverse cursussen en bijscholingen. Want ook op het gebied van schoonmaak verandert er regelmatig iets.

Schoonmaakbedrijf Wormerveer

J Veenman Schoonmaakbedrijf in Wormerveer niet alleen een uitgebreid aanbod

Naast de reguliere schoonmaaktaken bieden wij onze klanten van schoonmaakbedrijf in Wormerveer nog meer. U kunt de complete schoonmaak namelijk bij ons uitbesteden. Geen verschillende partijen meer, maar één aanspreekpunt en een vast team van schoonmakers. Ons schoonmaakbedrijf in Wormerveer is naast schoonmaak ook gespecialiseerd in glasbewassing, reinigen van zonnepanelen, onderhoud van vloeren en de complete reiniging van het sanitair.

Wij begrijpen dat schoonmaken net iets meer is dan een stofzuiger en een dweil. We kijken verder en maken ook een planning op basis van onze kennis. Naast de standaard dagelijkse taken is er altijd tijd voor iets extra’s. In de lente is het goed om regelmatig even te checken op spinnenwebben en in de herfst is er grote kans dat er net iets vaker met vieze schoenen binnen wordt gelopen. Maar ook hierover hoeft u zich geen zorgen meer te maken, met ons schoonmaakbedrijf in Wormerveer kunt u de schoonmaak gewoon loslaten!

We maken graag kennis met u

Ondanks dat we u misschien al veel hebben verteld over wie we zijn en wat we voor u kunnen betekenen, vinden we het altijd fijn om kennis te maken. Daarom komen we graag bij u langs op locatie om uw verwachtingen te bespreken. Aan de hand daarvan kijken wij wat onze mogelijkheden zijn. Hebben we een match? Dan maken we een plan van aanpak en gaan we voor u aan de slag.

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u een afspraak inplannen? Dan vragen we u om telefonisch contact met ons op te nemen. We helpen u dan graag verder.

Offerte aanvragen