Over ons

Een schone (werk)plek en/of bedrijfspand draagt bij aan een goede sfeer, positieve uitstraling van uw bedrijf en een hygi├źnische omgeving. Natuurlijk kunt u zelf uw kantoor of gebouw schoonhouden, alleen zijn uw eigen mensen hier niet in gespecialiseerd, en daarnaast gaat de schoonmaaktijd ten koste van de normale werktijd. Veel effici├źnter is het om een professioneel schoonmaakbedrijf in te huren. En dat is precies waar Schoonmaakbedrijf J Veenman u mee helpt! Bovendien zijn sommige schoonmaakklussen moeilijk of gevaarlijk om zelf uit te voeren zonder de juiste middelen.

 

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf tegen zeer scherpe tarieven? Dan bent u bij J Veenman schoonmaakbedrijf aan het juiste adres.
Wij verzorgen de schoonmaak van uw kantoorgebouw, winkel, zorginstelling, restaurant, trappenhuis, hotel of school met opgeleid en ervaren medewerkers.
Schoonmaken is een vak! J Veenman schoonmaakbedrijf is professioneel opgeleid en heeft de juiste materialen om u volledig van dienst te kunnen zijn op het gebied van schoonmaken of het nou gaat om de dagelijkse schoonmaak, glasbewassing of vloeronderhoud J Veenman schoonmaakbedrijf heeft alles in huis!
Wij hebben korte communicatielijnen, handelen snel en weten altijd de beste oplossing te vinden op uw wensen en denken graag met u mee om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Alle medewerkers zijn professioneel opgeleid, en u krijgt ├ę├ęn vast aanspreek punt waardoor u de kortste communicatielijn heeft en er snel gehandeld wordt.
Bij J Veenman schoonmaakbedrijf zit u gegarandeerd goed en hoeft u zich totaal geen zorgen te maken, de schoonmaak van uw object is in goede handen!
Wij werken met professioneel goed gekeurd materiaal en onze schoonmaakmiddelen zijn ook nog eens milieuvriendelijk.

Ervaar zelf de beste kwaliteit tegen zeer scherpe tarieven en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Wij komen persoonlijk bij u langs en nemen zorgvuldig de werkzaamheden op.

Doordat wij groot inkopen bij onze leveranciers krijgen wij hoge kortingen en kunt u profiteren dat wij ook al uw sanitair benodigdheden leveren tegen de allerlaagste prijs! Denk hierbij aan toiletpapier, hand papier, tork rollen, handzeep maar bijvoorbeeld ook vaatwasser tabletten.
U hoeft dus niet zelf meer op pad om deze dagelijkse benodigdheden te kopen, dit regelen wij voor u!

 

Neem contact op
9078-4884

Als eigenaar van J Veenman schoonmaakbedrijf ben ik verantwoordelijk voor onze klanten en medewerkers maar ook voor een groot deel van de administratie.
Ik sta u graag te woord als u vragen heeft of advies wilt.