Schoonmaakbedrijf Hoorn maakt uw bedrijf weer fris

Een fris en schone plek om te werken, dat wil toch iedereen? Kent u dat? U loopt ergens binnen en het ruikt er prettig, het ziet er allemaal schoon en verzorgd uit en de mensen zijn blij. Een schone werkplek waar er gelet wordt op de hygiƫne zorgt ervoor dat mensen blijer zijn op de werkvloer. Het is zelfs bewezen dat het een onderdeel is van een prettige werkplek. Uiteindelijk wil niet niemand werken op een plek waar het niet fris is en een rommeltje. Dit stimuleert ook niet en zorgt ervoor dat mensen zich minder goed kunnen concentreren. Schoonmaakbedrijf Hoorn begrijpt dit en helpt bedrijven graag om te kunnen werken in een schone omgeving. Bent u toe aan een fris ruikend kantoor en wilt u opgeruimd aan het werk gaan? Laat het ons weten!

De medewerkers van schoonmaakbedrijf Hoorn zetten zich graag in om ervoor te zorgen dat iedereen op de vloer achter een schoon bureau kan zitten. Uw bezoek kan onverwachts binnen komen lopen, met de schoonmakers van schoonmaakbedrijf Hoorn maakt dit niets meer uit.

Offerte aanvragen

Onze medewerkers volgen allemaal een officiƫle opleiding voordat ze van start kunnen gaan. Daarnaast wordt er natuurlijk op regelmatige basis een cursus gevolgd zodat iedereen ook up to date is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schoonmaken.

Bij schoonmaakbedrijf Hoorn werken we met professionele materialen en ook naar de schoonmaakmiddelen hebben we uitvoerig gekeken. Schoonmaakbedrijf Hoorn vindt het belangrijk om ook stil te staan bij het milieu. Daarom zijn al onze schoonmaakmiddelen milieubewust.

Bent u benieuwd naar ons schoonmaakbedrijf nabij Hoorn? Dan kunnen we ook nog vertellen dat we werken met passie en grote zorgvuldigheid tegen een scherpe prijs. U kunt natuurlijk altijd even contact opnemen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Schoonmaakbedrijf Hoorn

Schoonmaakbedrijf Hoorn van kantine tot aan hotel

Schoonmaakbedrijf Hoorn heeft ervoor gekozen om zich niet op Ć©Ć©n werkgebied te richten, we zijn namelijk gespecialiseerd op meerdere gebieden. U kunt bij ons terecht voor:

  • Schoonmaak van horecagelegenheden en hotels
  • Het reinigen van vloeren en specialistisch reiniging van sanitaire voorzieningen
  • Schoonmaken van trappenhuizen, liften en hallen voor VvEā€™s
  • Schoonmaken van zorginstellingen en ziekenhuizen volgens de officiĆ«le regels en wetgeving
  • Glasbewassing van kantoren, VvE complexen en andere werkgebieden

Iedere schoonmaker weet wat de regels zijn voor de des betreffende locatie en schoonmaakbedrijf Hoorn zorgt ervoor dat ook uw werkplek weer schoon en fris is. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op zodat we u verder kunnen helpen.

Schoonmaken het is Ć©cht en vak apart

Schoonmaken kan iedereen, wanneer het gaat om thuis of even oppervlakkig. Maar vergis u niet, schoonmaken voor een gezonde en hygiƫnische werkplek is net even wat anders. Op regelmatige basis moeten er extra dingen worden gedaan zoals deurklinken schoonmaken, dit is een plek die veel mensen regelmatig aanraken en dus een broedplek voor bacteriƫn. Maar ook vloeren en de keuken verdienen regelmatige net even iets meer dan een sop doek.

U wilt uw werknemers actief en gezond op de werkvloer? Investeer dan in goede schoonmaak. Neem contact op met schoonmaakbedrijf Hoorn zodat we u kunnen helpen met een plan van aanpak.

Wilt u graag te allen tijde onverwachts klanten kunnen ontvangen in een schoon en opgeruimd kantoor? Ook dan wordt het tijd om contact op te nemen met schoonmaakbedrijf Hoorn. Wij plannen graag een afspraak in om bij u langs te komen. Nadat we alles hebben bekeken, kunnen we voor u een plan op maat opstellen.

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie? Uiteraard kunt u ook dan telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar.

Offerte aanvragen