Succes met dit schoonmaakbedrijf nabij Heiloo

Iedere ondernemer wil succes. Niet alleen op het gebied van zaken doen, maar ook alles eromheen. Stel u heeft een mooi kantoor, maar het is er niet schoon en fris, heeft u dan als ondernemer succes? Of knaagt het aan u en wilt u ook dit gedeelte gewoon zo goed mogelijk geregeld hebben? J Veenman Schoonmaakbedrijf nabij Heiloo weet hoe ondernemers denken, we zijn het tenslotte zelf ook. Hygiëne staat op nummer één, of u nu een kantoorpand heeft of een praktijk. Het is namelijk uw visitekaartje en de eerste indruk bij klanten. Daarnaast denkt u als ondernemer ook aan het welzijn van uw medewerkers, aan een gezonde en gelukkige werknemer heeft u meer.

Als schoonmaakbedrijf nabij Heiloo begrijpen wij ook dat u niet de hele dag hier mee bezig wilt zijn. Daarom vragen we u om het één keer goed te regelen. U kunt dit doen door met ons om tafel te gaan zitten en uw verwachtingen uit te spreken. Deze verwachtingen zetten wij om in een plan van aanpak en dan starten de werkzaamheden van ons schoonmaakbedrijf nabij Heiloo.

Schoonmaakbedrijf Heiloo

Wat kunt u verwachten van ons schoonmaakbedrijf nabij Heiloo

Na het plan van aanpak gaan wij dus aan de slag. We zetten het plan om in een werkschema en zoeken daarbij een passend team van vaste schoonmakers. Deze schoonmakers van ons schoonmaakbedrijf nabij Heiloo horen vanaf nu bij uw team. Zonder dat u de lasten draagt uiteraard. Wanneer een medewerker ziek is of met vakantie gaat, regelen wij passende vervanging.

Onze medewerkers van schoonmaakbedrijf nabij Heiloo weten wat er van ze wordt verwacht. Aan de hand van het werkschema kunnen ze starten. In het schema worden dagelijkse taken beschreven, maar ook wekelijks, maandelijks en kwartaal. Samen met u spreken met een tijd af dat onze medewerkers voor u aan de slag gaat, houden we tijd over? Dan pakken we gewoon iets extra’s mee.

J Veenman Schoonmaakbedrijf nabij Heiloo begrijpt ook dat u niet voor iedere taak op het gebied van schoonmaak verschillende partijen in huis wilt hebben. Daarom bieden we nog meer aan. U kunt bij ons onder andere de glasbewassing onder brengen, het reinigen van vloeren en sanitaire ruimtes en we kunnen zelf uw voorraad aan toiletpapier, handdoekjes, zeep en vaatwastabletten leveren.

Voor alle diensten van ons schoonmaakbedrijf nabij Heiloo betaalt u niet de hoofdprijs. Wij bieden onze diensten namelijk tegen zeer scherpe tarieven aan en zetten op deze manier in op een langdurige samenwerking.

Gaan we de samenwerking aan?

We komen graag met u in contact. U kunt telefonisch contact opnemen om een afspraak bij u op locatie in te plannen. Samen kijken we dan graag naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie? Neemt u ook dan telefonisch contact met ons op.

Offerte aanvragen