Schoonmaakbedrijf nabij Egmond levert facilitaire diensten

Schoonmaak is één van de zaken die vallen onder facilitaire zaken. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u dit op de rit heeft, helemaal wanneer u ook medewerkers in dienst heeft. Een schone werkplek werkt niet alleen mee in de positieve bedrijfssfeer, maar het zorgt er ook voor dat uw medewerkers in een gezond klimaat hun werk kunnen doen. En dat is dan ook voor u op den duur weer positief. Ons schoonmaakbedrijf nabij Egmond kijkt graag samen met u naar het huidige schoonmaakplan en brengt op basis van ervaring ook een passend advies uit.

Kunt u hulp gebruiken met een goed schoonmaakplan en kunt daarnaast ook hulp gebruiken bij andere facilitaire zaken? Neemt dan contact op met ons schoonmaakbedrijf nabij Egmond zodat we u kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Onder schoonmaak zien wij niet alleen alle bureaus afnemen en goed stofzuigen. Een goed schoonmaakplan bevat veel meer dan dit. Zo zijn er zaken die op dagelijkse basis moeten worden schoongemaakt, maar ook wekelijks, maandelijks en per kwartaal. De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf nabij Egmond werken met een werkschema. Hierin staat duidelijk vermeldt wanneer welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Daarin worden ook de extra zaken zoals deurklinken en een deurpost meegenomen.

Wij, J Veenman Schoonmaakbedrijf nabij Egmond, kunnen u een compleet aanbod doen op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden. We doen namelijk niet alleen het reinigen van kantoorpanden, maar ook de glasbewassing, kunnen sanitaire reiniging uitvoeren en waar nodig ook vloer reiniging. Wanneer u ons schoonmaakbedrijf nabij Egmond inzet kunt u alles op het gebied van schoonmaak dus bij ons onderbrengen. U werkt niet meer met meerdere partijen, maar een vaste groep van schoonmakers en een aanspreekpunt.

Schoonmaakbedrijf Egmond

Alleen personeel met opleiding van schoonmaakbedrijf nabij Egmond

Ons schoonmaakbedrijf nabij Egmond vindt het belangrijk dat onze medewerkers weten waar ze me bezig zijn. Om ervoor te zorgen dat we ook echt deskundig personeel bij uw bedrijf inzetten, hebben al onze medewerkers van schoonmaakbedrijf nabij Egmond ook een officiële opleiding gedaan en worden ze met enige regelmaat bijgeschoold om op de hoogte te blijven van veranderingen.

Het personeel van ons schoonmaakbedrijf nabij Egmond is ook altijd voorzien van professioneel materiaal, want alleen dan kunnen ze hun werkzaamheden optimaal uitvoeren. Bij J Veenman schoonmaakbedrijf nabij Egmond vinden we de natuur ook heel belangrijk. Omdat een beter milieu eerst bij ons zelf begint, werken we enkel met milieubewuste schoonmaakmiddelen.

Kennismaken met ons?

Wij komen altijd graag in contact met eventuele nieuwe klanten. Ondanks dat ons klantenbestand al goed gevuld is, gaan we een nieuwe uitdaging nooit uit de weg. Wilt u ook graag kennismaken met ons? Neem dan telefonisch contact op. Wij plannen graag een vrijblijvende afspraak in.

Heeft u vragen over onze diensten of over ons? Ook dan vragen we u om telefonisch contact op te nemen.

Offerte aanvragen