Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Castricum?

Dan kunnen wij u verder helpen. Welkom bij J Veenman schoonmaakbedrijf, een schoonmaakbedrijf in Castricum die net een stapje verder wil gaan voor haar klanten. Wij vinden het belangrijk dat u met een tevreden glimlach iedere dag uw kantoorpand binnen komt en ervaart hoe prettig werken is wanneer het schoon is.

Wist u dat een schone werkplek ook de werksfeer voor uw medewerkers bevordert? Doordat de werkplek schoon is en opgeruimd kunnen mensen zich beter concentreren op hun werk. Een schoonmaakbedrijf in Castricum inschakelen is dus een win-winsituatie.

Offerte aanvragen

Ondanks ons grote diverse klantenbestand verwelkomen wij altijd graag nieuwe bedrijven. Of u nu een eigen bedrijf heeft in de horeca, een kantoorpand, een praktijk of een VvE complex, schoonmaakbedrijf Castricum helpt u graag.

Ondanks dat we werkzaam zijn op diverse werkgebieden, is ons schoonmaakbedrijf in Castricum gespecialiseerd in wat we aanbieden. Onze medewerkers werken met enkel en alleen professionele materialen en dit ziet u direct terug. Daarnaast vinden we het milieu ook belangrijk, een beter milieu begint tenslotte bij iemand zelf toch? Om die reden werken we enkel met schoonmaakproducten die milieuvriendelijk zijn.

Schoonmaakbedrijf Castricum

Schoonmaakbedrijf Castricum maakt u weer blij

Zelf uw kantoor of werkomgeving schoon en opgeruimd houden is een taak waar u waarschijnlijk liever niet aan wilt denken. U bent ondernemer en bent graag bezig met uw vak. Schoonmaakbedrijf Castricum is graag bezig met haar vak en dat is schoonmaken. U hoeft dus ook niet van uw medewerkers te vragen of zij zich willen buigen over de schoonmaak van het pand, wij nemen dit voor u uit handen. Schoonmaakbedrijf Castricum maakt een schoonmaakplan waarin duidelijk staat wanneer er wat wordt gedaan. Hierbij kijken we niet alleen naar de oppervlakkige schoonmaak, maar ook naar onderliggende zaken die vaak worden vergeten. U kunt hierbij denken aan het reinigen van tapijt, het schoonmaken van deurposten en deurklinken, maar ook bijvoorbeeld wanneer de lente start de bekende spinnenwebben.

Op deze manier zorgt schoonmaakbedrijf Castricum ieder seizoen, elke maand en alle dagen dat uw kantoorpand of werkplek eruitziet om door een ringetje te halen.

Wilt u kennismaken?

Wij werken graag met en voor mensen. Onze medewerkers worden een onderdeel van uw team zonder dat u hiervan de lasten draagt. Gaat de schoonmaker op vakantie of is hij of zij ziek? Dan lossen wij dit uiteraard voor u op.

Wij bieden onze diensten van schoonmaakbedrijf Castricum ook graag aan u aan, kunnen we u helpen met de schoonmaak? Laat het ons dan weten. Wist u trouwens al dat wij onze diensten tegen een zeer scherp tarief aanbieden?

Wilt u meer weten over ons of over onze diensten? Neemt u dan contact met ons op.

Wilt u vrijblijvend een afspraak inplannen? Ook dan vragen we u telefonisch contact op te nemen. Wij plannen een afspraak in en komen graag bij u langs.

Offerte aanvragen