Hygiƫne is zo geregeld met dit schoonmaakbedrijf in Amsterdam Noord

Iets waar we altijd mee bezig zijn, hygiƫne. Alleen vergeten we daarin nog weleens belangrijke zaken. U en uw medewerkers kunnen nog zo schoon zijn op zichzelf, een schone werkplek is ook een vorm van hygiƫne. En dan hebben we het niet alleen over een schoon aanrecht en bureaus stofvrij. Dit schoonmaakbedrijf in Amsterdam Noord gaat nog wat verder.

Offerte aanvragen

Natuurlijk is het belangrijk dat het op het eerste oog er allemaal schoon uitziet. Dit is ook wat uw klanten en bezoekers zien wanneer ze de werkplek betreden. Oppervlakkige schoonmaak noemen wij dat bij ons schoonmaakbedrijf nabij Amsterdam Noord. Maar naast deze oppervlakkige schoonmaak is het ook zaak dat er goed gereinigd wordt en bacteriƫn geen kans meer hebben. Ons schoonmaakbedrijf nabij Amsterdam Noord pakt dit allemaal voor u op. Ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam Noord is onder andere gespecialiseerd in:

Kunt u de hulp van schoonmaakbedrijf Amsterdam Noord hierbij gebruiken? Laat het ons weten en wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam Noord

Voor deze bedrijven werkt schoonmaakbedrijf Amsterdam Noord

Een werkruimte is voor iedereen verschillend. Om die reden hebben wij onze specialisatie op verschillende gebieden. Ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam Noord kan worden ingezet voor de schoonmaak in hotels maar bijvoorbeeld ook voor:

  • Horecagelegenheden: een schone werkplek en een hygiĆ«nisch ruimte voor de gasten is heel erg belangrijk. In de horeca gelden regels die belangrijk zijn om na te leven. Schoonmaakbedrijf Amsterdam Noord is op de hoogte van deze regels en kan u hier dan ook goed bij ondersteunen.
  • Kantoorpanden: een schone werkplek werkt mee aan een fijne sfeer op kantoor. Geen ergernissen en iedere dag werken in een hygiĆ«nische werkruimte.
  • VvEā€™s: waar er meerdere mensen in een complex wonen, is het logisch dat er ook een goede schoonmaak aanwezig is. Niet alleen voor de trappenhuizen, maar ook de ontvangsthal en bijvoorbeeld de lift. Een schone omgeving zorgt voor een fijnere leefomgeving. Schoonmaakbedrijf Amsterdam Noord kan u hierbij goed ondersteunen.
  • Zorginstellingen en ziekenhuizen: een plek waar hygiĆ«ne heel erg belangrijk is. Niet alleen voor de patiĆ«nten, maar zeker ook voor personeel en bezoekers. Volgens strikte regels gaat het schoonmaakbedrijf in Amsterdam Noord voor u aan de slag.

Daarnaast werken we ook nog op vele andere locaties. Schoonmaakbedrijf Amsterdam Noord begrijpt hoe belangrijk een schone omgeving is en investeert hier graag in. Dit doen we door professioneel personeel in te zetten die allemaal een officiƫle opleiding hebben gevolgd. Wij geloven erin dat schoonmaken een echt vak is, en dat ziet u direct wanneer schoonmaakbedrijf Amsterdam Noord bij u aan de slag gaat.

Vast personeel met kennis van zaken

Het personeel van schoonmaakbedrijf Amsterdam Noord weet wat er van ze wordt verwacht. Door middel dan een officiƫle opleiding en daarnaast ook regelmatig bijscholing zijn we allemaal op de hoogte van de regels en wetgeving.

Het grootste voordeel voor u als opdrachtgever? U heeft geen last van ziekte of vakanties. Wij zetten namelijk altijd passende vervanging voor u in. Uw kantoor of werkruimte is dus ook tijdens vakantieperiodes altijd optimaal schoon.

Alle medewerkers van schoonmaakbedrijf Amsterdam Noord werken met professionele spullen en schoonmaakmiddelen. Omdat wij het belangrijk vinden om ook aan de natuur te denken, werken we alleen met milieuvriendelijke producten. Op deze manier draagt schoonmaakbedrijf Amsterdam Noord ook een steentje bij.

Maak vrijblijvend kennis met ons

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en wilt u meer informatie over onze diensten? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We plannen graag een afspraak in om kennis te maken en te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen