Glazenwasser Purmerend

Wordt u ook zo blij van blinkend schone ramen waar geen enkel vlekje op zit? Waarschijnlijk nooit zo enthousiast als dat wij dat worden. Misschien valt het u niet eens op als de ramen spatschoon zijn? Best logisch dat u hier niet zo bij stilstaat, want zoiets als de ramen valt een mens pas op wanneer ze níet schoon zijn en u zich hieraan stoort. Wilt u zich eigenlijk gewoon nooit meer storen aan vieze ramen en hier sowieso geen omkijken naar hebben? Als u liever wenst dat de ramen alweer blinkend schoon zijn voordat u ook maar hoeft na te denken over een glazenwasser in Purmerend bellen, dan bent u bij J Veenman aan het juiste adres!

J Veenman schoonmaakbedrijf uit Purmerend

J Veenman schoonmaakbedrijf is onder andere gespecialiseerd in gevelreiniging in Purmerend. Als u een schoonmaakbedrijf in Purmerend zoekt dat voor u periodiek of eenmalig grondig de gevel kan komen reinigen inclusief glasbewassing, dan doen wij dit graag voor u. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Schoonmaak onderhoud
  • Glasbewassing
  • VVE Schoonmaak
  • Horeca Schoonmaak
  • Sanitair service
  • Vloer onderhoud
  • Oplevering schoonmaak
  • Zonnepanelen reinigen

Heeft u een andere schoonmaakklus? Leg het gerust aan ons voor, grote kans dat we u dankzij onze jarenlange ervaring alsnog gewoon professioneel kunnen helpen!

Gevelreiniging Purmerend

Sommige schoonmaakwerkzaamheden kunt u om het goed en efficiënt aan te pakken beter uitbesteden. Gevelreiniging is zo’n geval. Daarnaast kan deze schoonmaakklus ook nog eens moeilijk of gevaarlijk zijn en u heeft er de juiste middelen voor nodig. In dat geval kiest u voor een schoonmaakbedrijf als J Veenman. Meer weten over wat onze gevelreiniging inhoudt en wat de kosten hiervan zijn bij ons? Bel ons gerust of vraag een offerte aan voor gevelreiniging in Purmerend.

Of we ook bij u als glazenwasser aan de slag kunnen?

Maar natuurlijk! Wij werken zowel voor bedrijven als voor particulieren. Iedereen die graag de schoonmaak (of een deel hiervan) aan een professioneel bedrijf overlaat, kan ons daarvoor inschakelen. Wij zijn nu vooral te vinden bij kantoorpanden, hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, winkelcentra en warenhuizen en trappenhuizen/VVE’s.

Ons werkgebied bestaat uit Purmerend en een straal van 25 km rondom Purmerend. Als u gevestigd bent of woont in Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Alkmaar, Volendam, Hoorn of Zaandijk kunnen wij dus gewoon bij u als glazenwasser of schoonmaakbedrijf onze diensten aanbieden.

Ons team van specialisten staat voor u klaar

Aangezien wij verschillende schoonmaakdiensten aanbieden, hebben wij natuurlijk ook diverse specialisten in dienst. Voor een professionele glazenwasser in Purmerend zit u bij ons goed, maar voor een vast team van schoonmakers die in een paar uur aan het eind of begin van de dag uw pand spik en span maken voor de komende dag, zit u bij ons ook goed. Ons team is groot, gediplomeerd en professioneel en daardoor kunnen we veel opdrachten aan. Wilt u ons als uw vaste schoonmaakteam inzetten? Neem contact met ons op en we komen snel persoonlijk bij u langs. Zorgvuldig nemen we op locatie de werkzaamheden op, zodat we u een duidelijk beeld kunnen geven van hoe lang we hiermee bezig zullen zijn en wanneer we (periodiek) langskomen. Bent u eerst benieuwd naar onze scherpe tarieven? Vraag hier gerust naar, wij werken graag transparant.

Vraag een offerte aan!

Vertrouwt u de schoonmaak van uw pand, winkel, school of hotel aan ons toe? Een professionele schoonmaker of glazenwasser staat in Purmerend en omgeving zo voor u klaar. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw locatie en wij komen persoonlijk bij u langs. Heeft u een vraag of verzoek waar u ons graag over spreekt? Bel ons dan gerust op 0299-633274. U kunt ons ook mailen op info@jveenman.nl of het contactformulier op de website invullen.

Offerte aanvragen